Heka Niemi. Mies rautaa, rumpukapulat puuta.
Rautalankarumpali Stratoksesta

Passing Five LogoHeka Heikki Niemi, pitkän linjan osaava rumpali liittyi joukkoomme vuoden 2017 alusta. Olimme pitkään etsineet Matti Kankkuselle seuraajaa, Matin luopuessa rummuista terveydellisistä syistä.
Heka Heikki Niemestä ja Startos bändistä löytyy YouTube video Nastolassa 2015. Hyvää meininkiä.
Stratos soittaa sitä itseään perinteistä rautalankaa, joten hyppäys 60-70-80 luvun Poppiin ja Rockn' Rolliin ei ollut suinkaan pitkä, saati ylittämätön. Päin vastoin.
Hekan ja Jorman yhteistä taustaa on myös The Rogues, yhtye jossa molemmat ovat soittaneet, Heka pidempäänkin. Heka on nakuttanut biisilistaamme vaivatta ja huumorimiehenä istuu joukkoon kuin nyrkki silmään.

Kuvassa oikealla, Heka Niemi rumpupatterinsa takana, Nastolan Rautalankafestareilla, kesällä 2015. Kuva: Väinö Peltonen.

Heka Niemi


Heka Yläkuvassa Heka Natsalla Passing Five:n riveissä vuonna 2018 Kuva © Aki Schadewitz. Alempi kuva Stratos bändistä on Nastolan rautalankafestareilla 27.6.2015 "neljäntenä yhtyeenä soitti The Stratos . Sadetta ja paistetta saatiin, länpöä 14 astetta". Kuvassa on linkki YouTube videoon tapahtumasta. Kuvaaja: Väinö Peltonen.
Strato